Delovanje drugih organizacij v Sloveniji nas načeloma ne zanima, a tokrat ne moremo mimo dejstva, da se očitno dogaja nekaj nenavadnega. Veliko ljudi nas sprašuje, kdo je uradni fan klub Manchester Uniteda v Sloveniji oziroma ali sta res po novem dva.

Odgovor je preprost – Klub navijačev Manchester United FC Slovenija je EDINI uradni fan klub Manchester Uniteda in tako bo tudi ostalo. Vse ostalo, kar lahko preberete na spletu je neresnica ali pa neuresničljivi načrti.  Smo uradno ustanovljeno društvo in naših članov ne bomo nikoli prosili, da denar za članarino pošiljajo v gotovini po pošti ali pa uporabljajo druge načine plačevanja, kjer je težko izsledljivo, kam denar dejansko gre. Sami bi prej zaupali nigerijskemu princu, ki nam bo za nagrado, če mu pošljemo podatke računa, nakazal zajetno nagrado, kot pa ljudem, ki prosijo za plačila članarine na tak način.

Prav tako našim članom ne bomo ponujali originalih dresov, ker se le-teh ne da kupiti. Originalen dres je dres, ki ga nosijo nogometaši Uniteda na tekmah, vsi ostali dresi so tako imenovane replike. Originalnega dresa se ne da kupiti, razen če jih prodaja Albert, kit manager Manchester Uniteda. Informacijo smo preverili in zaenkrat še nima takih namenov. V društvu smo šli sicer po drugi poti – raje kot da ponujamo članom poceni replike dresov, katere se da kupiti v vsakem Sports Directu, izdelujemo unikatne izdelke, ki odražajo našo pripadnost do (fan) kluba. To so ORIGINALNI izdelki, ki se jih drugje ne da kupiti.  Izdelali smo že nekaj majčk, anorak, trenutno je v izdelavi navijaški hoodie…

Kot smo že omenili nas delovanje drugih organizaciji ne zanima, ampak ker tu prihaja do velikega zavajanja smo se odločili, da se v tokratnem primeru odzovemo. Delujemo vse od leta 2008 in vsako leto organiziramo več kot 10 izletov na različne tekme. Našo kredibilnost potrjujejo številni člani, ki so z nami že vrsto leto in odlični odzivi po vsaki organizaciji izleta. Vodenje društva z več kot 100 člani je več kot urejanje Facebook strani z nekaj lajki. Smo edini uradni predstavniki Manchester Uniteda v Sloveniji. Vsaj tako pravi uradni yearbook Manchester Uniteda. Hvala vsem za vašo zvesto podporo!

Deli na: