Še ena sezona je (skoraj) za nami. Pretekli vikend smo organizirali zadnjega izmed izletov na oglede tekem. V organizaciji fan kluba so si člani ogledali tekmo proti zdaj že prvakom Anglije, Leciester Cityju. Za Unitedom je še ena sezona, ki je bolj kot ne za v pozabo, če se le nismo v času Sir Alexa malce preveč razvadili in je to sedaj realnost. Upam da ne! Sicer pa smo še v igri za FA pokal, ki pa bo bolj kot ne obliž na rane, v kolikor se ne uvrstimo na enega izmed mest, ki še vodi v Ligo prvakov.

Na kratko čemu je ta članek namenjen:

  1. 1. Informacije o podaljšanju članarine in One United Membershipa
  2. 2. Vabilo na tradicionalni piknik
  3. 3. Nakup novih rekvizitov fan kluba v novi sezoni

 

1. Tudi to sezono bo podaljšanje OUMja preko fan kluba možno! Vsi, ki bi želeli postati OUM lahko enostavno nakažete denar skupaj s članarino na naš TRR za vse ostalo poskrbimo mi.

Prav tako bomo letos malce prej začeli s pobiranjem članarine za sezone 2016/2017. Tako lahko že nakažete znesek za članarino na TRR fan kluba. Cena članarine je 60 EUR za vse, ki boste OUM podaljšali preko fan kluba in 20 EUR za tiste, ki boste le člani. Kot namen nakazila napišite vaš priimek+članarina. Med prvimi 50-imi, ki boste plačali članarino bomo izžrebali nekaj članov, ki bodo prejeli praktične nagrade našega sponzorja StadionShop! Skupaj s članarino lahko nakažete tudi znesek za piknik, več o tem pa v točki 2. Podatki za nakazilo:

TRR: SI56 9067 2000 0730 471
Klub navijačev Manchester United FC Slovenije
Nemška Loka 1
1330 Kočevje
Namen: Priimek+članarina

Če je komu lažje lahko da denar za članarino osebno Branetu Miklavčiču na eni izmed zadnjih tekem Uniteda v England pubu. O plačilu članarine na ta način nas prosim obvestite ([email protected]).

2. V okviru fan kluba tudi letos organiziramo tradicionalni piknik, ki pa bo tokrat malce drugačen saj bo potekal v centru Ljubljane! Da prav ste slišali, piknik bomo letos organizirali kar na parkirišču England puba, v soboto 4.6.2016 od 12. ure dalje. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno! Cena za vse člane ostaja 5 EUR oziroma 10 EUR za nečlane, piknik je za otroke do 7. leta starosti brezplačen. Svoj prihod sporočite z emailom na [email protected]. Kot uspešno rezervacijo bomo upoštevali le člane, ki bodo znesek za piknik pravočasno poravnali. Znesek za piknik lahko poravnate skupaj s članarino na TRR društva ali v gotovini, kot že rečeno, izročite Branetu. V tem primeru je znesek članarine višji za ceno piknika npr, 65 EUR za članarino+OUM+piknik oziroma 25 EUR za članarino in piknik.

3. Prav tako bomo v fan klubu tudi letos kupili nove navijaške rekvizite. V nakup le teh bomo šli jeseni, ker bomo tokrat, prvič, kupili “hoodije“. Več informacij glede dizajna in cene vam zaenkrat še ne morem dati, vem pa da bodo izgledali super. Cena puloverja bo za vse člane simbolična.

Čim imate se kakršno koli vprašanje nas lahko vedno kontaktirate na [email protected].

Za konec še zahvala za vašo zvesto podporo in upam, da (p)ostanete naši člani v prihodnje! Mi se bomo potrudili, da v tudi v novi sezoni organiziramo, kar čim več dogodkov, še več izletov na tekme Uniteda in tako še bolj približamo najboljši klub na svetu vsem navijačem v Sloveniji.

Hvala in lep pozdrav, Rok

Deli na: