Verjetno vas je že kar nekaj prejelo emaile in/ali pošto s strani Manchester Uniteda z naslovom “Membership Renewal made simple”. Manchester United je pred 2 sezonama prvič predstavil avtomatsko podaljšanje OUM membershipa – članom je omogočeno, da United avtomatsko trga plačilo za OUM iz plačilne kartice s katero je član (prvič) kupil OUM. Prav tako se lahko vsak kadar koli tudi izpiše iz programa.

Za veliko večino članov, ki ste OUM lani sklenili preko fan kluba je obnova članstva vezana na mojo kartico. Vsi, ki ste članarino sklenili sami je le ta vezana na vašo kartico. Ker United začne s pobiranjem plačil za OUM zelo zgodaj (1.junij) bomo tudi v fan klubu začeli s pobiranjem članarin nekoliko prej.

Naj najprej samo ponovim nekaj standardnih pravilih, ki jih je United določil za uradne fan klube že pred leti in se le ti niso spremenili že nekaj časa:

1. avgusta vsako leto moramo kot fan klub imeti vsaj 50 OUMjev, vsak član, ki želi na tekmo mora biti OUM, zadnji rok za oddajo spiska vseh OUMjev za fan klub je 31. julij, več OUMjev kot imamo večje število kart dobimo.

Spodaj sem pripravil različne skupine, med katerimi je vsak izmed vas član ene izmed njih:

1. OUM si sklenil/a preko fan kluba in želiš, da le to uredi fan klub tudi za sezono 2017/2018
2. Lani nisi bil/a OUM in bi rad/a, da ti OUM za novo sezono uredi fan klub
3. OUM si plačal/a sam/a in želiš, da ti ga za naslednje leto uredi fan klub

4. OUM si plačal/a sam/a in boš to tudi storil/a v novi sezoni
5. Lani nisi bil/a OUM in bi si OUM uredil/a sam/a za novo sezono

6. Lani ti je OUM obnovil fan klub v novi sezoni bi ga sklenil sam/a
7. OUM si lani sklenil preko fan kluba vendar v novi sezoni ne želiš biti OUM

V primeru, da spadaš v skupino 1 ali 2 ali 3 je vse kar moraš storiti je, da na TRR društva nakažeš 60 EUR. Pri tem je samo pomembno, da če si v skupini 1, da to storiš čim prej oziroma pred 31. majem. Za vse v skupini 3 je tudi pomembno, da v emailu, ki ste ga prejeli s strani United kliknete na “NO THANKS” link – za več informacij me kontaktirajte. Pri tem naj še poudarim, da je za vse člane, ki poravnajo članarino pred 27.majem (več v nadaljevanju) piknik brezplačen.

TRR: SI56 0430 2000 3002 328
NOVA KBM d.d.

Klub navijačev Manchester United FC Slovenije
Mala ulica 8
1000 Ljubljana

Člani, ki spadate v skupino 4 in 5, ki si boste OUM plačali/obnovili sami prosim poskrbite, da le to storite čim prej. Za vse, ki boste uporabili avtomatsko podaljšanje bo le ta sklenjen kmalu po 1. juniju, kar je super. Za vse, ki si boste OUM prvič uredili sami, le to storite pred 25. julijem, da vas še lahko pravočasno dodam v skupino OUMjev fan kluba. Članarina za vse, ki si boste OUM uredili sami ostaja 10 EUR.

Člani v skupini 6 in 7 mi prosim napišite email čim prej, da vas odstranim s seznama OUMjev za katere bo Manchester United avtomatsko bremenil mojo kartico!

Za vse, ki bi ostali samo naši člani in ne tudi OUM, članarina ostaja enaka – 20 EUR.

Tisti, ki ste na seznamu za obnovo OUMja preko fan kluba in članarine ne boste poravnali do 31.maja vas bom odstranil s seznama avtomatskega podaljšanja – to ne pomeni, da v novi sezoni ne morate več postati del naše OUM družine, samo jaz bom imel več dela s sklepanjem vašega OUMja.

Če potrebujete dodaten razlog zakaj poravnati članarino tako zgodaj – za vse, ki boste to storili pred 27.5.2017 imate vstop na piknik BREZPLAČEN. Pri tem bomo potrebovali samo vaše zagotovilo, da na piknik pridete, da vemo koliko hrane nakupiti, da le te ne bo preveč oziroma premalo. Če bi s seboj pripeljali družinskega člana, prijatelja, prijateljico nam to prav tako sporočite. Piknik bo na že znani lokaciji Tenis društva ob Savi, v Ljubljani, na Ježici.

Če ima kdo še kakšno vprašanje naj me kontaktira.

Rok

Deli na: