Pozdravljeni! Dobrodošli na spletni strani Klub navijačev Manchester United FC Slovenija. Tukaj bomo poskusili odgovoriti na vsa vaša vprašanja o fan klubu.

Smo navijači Manchester Uniteda in delujemo v okviru društva Klub navijačev Manchester United FC Slovenija. Naši začetki segajo v leto 2008, ko smo se ob 50. obletnici letalske nesreče t. i. Busby Babes v Münchnu odločili ustanoviti forum. Klub navijačev Manchester Uniteda FC Slovenija smo julija 2008 registrirali kot društvo in je edini uradni fan klub navijačev Manchester Uniteda v Sloveniji.

Leta 2010 je bilo društvo nagrajeno za svoj trud in delovanje. Julija 2010 smo bili namreč uradno potrjeni kot uradni navijaški klub s strani Manchester Uniteda. S tem nam za vsako tekmo pripada določeno število vstopnic za ogled tekme na Old Traffordu, nekaj pa jih dobimo tudi za gostujoče tekme.

Za naše člane sila preprosto. Vse, kar mora član storiti je, da nakaže denar za poravnavo stroškov in pride ob dogovorjenem času na dogovorjen kraj. Vsa organizacija, od nakupa vstopnic, letalskih kart, povezave z vlaki ali avtobusi, prenočitve v hotelih uredi fan klub.

V okviru fan kluba organiziramo različne dejavnosti. Prirejamo skupne oglede tekem, se povezujemo z navijači Uniteda v tujini, ostalimi navijači v Sloveniji, prirejamo in se udeležujemo srečanj (pikniki, nogometni turnirji). Vsako tekmo spremljamo v England pubu v Ljubljani. No, kadar nismo na tekmi v živo na stadionu. Pred kratkim smo posneli tudi himno fan kluba, ki jo lahko slišite s klikom na spodnji predvajalnik.

Nič lažjega. Izpolniš pristopno izjavo, ki jo najdeš v meniju Pridruži se nam. Poravnaš le še članarino in že si naš član!

  • Ime: Klub navijačev Manchester United FC Slovenije
  • Nalov: Mala ulica 8
  • Pošta: 1000 Ljubljana
  • Matična Številka: 4001257
  • Davčna Številka: 98980319
  • Številka transakcijskega računa: SI56 2900 0005 3174 578
  • Račun odprt pri: UniCredit Banka Slovenija d.d.
  • E-pošta: info@sloreds.si

Izpolni spodnji kontaktni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Load More

Deli na: