Sedaj ko ste že odprli ta članek zaradi senzacionalnega naslova ga lahko vsaj preberete do konca. Sezona je za nami in prihaja obdobje, ki ga ne maram. Transfer market era, era ko se v medijih opravlja in laže veliko bolj kot v vsaki povprečni slovenski vasi. Je bila sezona uspešna, neuspešna presodite sami. Vsekakor pa lahko rečem, da je bila zanimiva, polna vzponov in padcev. K sreči naš fan klub pluje v bolj mirnih vodah kot Manchester United. če rečem, da gre naša “krivulja” samo navzgor ne bom daleč od resnice. Enako upam, da bo izgledala forma naših nogometašev naslednjo sezono.

Verjetno veste zakaj pišem ta članek – podaljšati bo potrebno članarino. Vsako leto pride obdobje, ko vam težim z emaili, smsi, sporočili na facebooku in drugih socialnih omrežjih. Ampak brez tega na žalost ne gre. Brez vas ne gre.

Naj na hitro samo ponovim zakaj fan klub potrebuje čim več članov, ki so hkrati One United Members (OUM)

da si zagotovimo status uradno priznanega fan kluba potrebujemo vsaj 50 OUMjev na začetku vsake sezone

število kart za tekme se izračuna s številom OUMjev deljeno z 8. Se pravi 80 OUMjev pomeni 10 kart za fan klub. Sedi 5.

končno število OUMjev moramo posredovati Manchester Unitedu do 31.7. Po tem je vse skupaj prepozno. Toliko kolikor OUMjev imamo na ta dan toliko jih bomo imeli celotno sezono.

Vem, da vas je veliko, ki premišljujete ali bi vzeli OUM čeprav niste sigurni ali boste lahko odšli na ogled tekme v naslednji sezoni. Vzemite nakup OUMja kot naložbo v fan klub saj s tem, ko postanete OUM neposredno podpirate delovanje našega fan kluba. Pa konec koncev niti ni tako drago. članarina je z namenom samo 10 EUR za vse tiste, ki ste OUM tako, da vse skupaj pride 60 EUR oziroma v celi sezoni dobrih 5 EUR na mesec. Pa še regres bo.

Skratka upam, da nam bo tudi letos uspelo preseči število 100 OUMjev tako kot nam je to uspelo lani, predlani, pred-predlani. Glede na majhnost naše države si upam trditi da smo procentualno po številu OUMjev v vrhu med fan klubi. Verjetno v družbi še kakšnega azijskega fan kluba.

Da ne dolgovezim – podprite fan klub, nakažite na naš TRR 60 EUR za vse ostalo bomo poskrbeli mi. Med prvimi 50-imi bomo izžrebali tri srečne nagrajence, ki bodo prejeli praktične nagrade od našega pokrovitelja Stadion Shop. Kakšne naj zaenkrat še ostane skrivnost.

če se kljub vsemu odločite, da v naslednji sezoni raje ne postanete OUM, ste pravkar zapravili 5 minut, ki ste jih potrebovali, da ste prišli do te točke. V tem primeru članarina znaša 20 EUR prav tako jo lahko nakažete na naš TRR:

TRR: SI56 9067 2000 0730 471, NKBM

Klub navijačev Manchester United FC Slovenije
Nemška Loka 1
1330 Kočevje
Namen: članarina+Priimek

Da ne pozabim, članarina se bo pobirala tudi na pikniku, možno bo kupiti tudi naše nove majčke. Kdor je naročil klubsko majico jo bo lahko prvič prevzel na pikniku.

KDAJ:
Piknik se bo odvijal v soboto, 20.6.2015, od 12. ure do večera.

KJE:
Lokacija kjer bo piknik se je letos spremenila in je še lažje in boljše dostopna. Piknik prostor se nahaja v Ljubljani, na Ježici, na prostorih Tenis društvo ob Savi. če se od Smelta za Bežigradom peljete proti črnučam, pred Savskim mostom na krožišču zavijete levo na Obvozno cesto (bivša Nemška cesta) in po cca. 300 metrih desno. Nadaljujete naravnost in kakšnih 300 m naprej boste zagledali teniška igrišča in to je to. Na prostoru imajo seveda žar, hladilnik, stranišče, tuš, teniška igrišča, igrišče za odbojko na mivki in nogometno igrišč z malimi goli. Parkirnega prostora je dovolj za vse.

ZAKAJ:
Ker se mamo skupej fajn.

KOLIKO STANE:
Cena udeležbe za člane našega društva znaša 5 EUR, za ostale pa je cena 10 EUR ter za otroke do 7 leta brezplačno. V kolikor se boste v fan klub včlanili na dan piknika za vas seveda velja klubska cena. S seboj lahko pripeljete prijatelje, družinske člane, simpatizerje Uniteda… Denar se bo zaradi lažje organizacije piknika pobiral v naprej, pobiral pa ga bo Brane ali pa ga boste pustili v England pubu, Mala ulica 8, Ljubljana. Osebje lokala bo obveščeno. Braneta lahko kontaktirate preko maila [email protected] in se dogovorite za plačilo. V ceno je všteta hrana in pijača. če bo kdo imel kakšno posebno željo (kava, sladoled, čips, smoki, itd.) je to ob plačilu na razpolago v lokalu, ki je na prostoru za piknik. Prosimo da vašo udeležbo potrdite vsaj do 12.6.2015, da se bomo lažje organizirali pri nabavi hrane. časa je dovolj, zato si prilagodite obveznosti, da boste lahko navzoči. Več nas bo, boljše bo.

Da povzamem – piknik bo. 5 EUR za vse člane, 10 EUR za nečlane, denar pa se pobira vnaprej zaradi lažje organizacije, svojo prisotnost javite Branetu na [email protected]

Ĺ˝e danes pa lahko nakažete 65 EUR na naš TRR in imate urejeno vse – piknik, članarino in OUM.

Deli na: