V tem težkem letu se vsaka dobrodelnost pozna dvojno. Posledice koronakrize bodo dolgotrajne, še bolj kot na zdravstvenem zagotovo na finančnem področju. Manchester United se tega dobro zaveda. Kot klub z globalno največjim številom navijačev želijo tudi globalno pomagati. Izbrali so zares srčno pot; menimo, da so edini klub na svetu, ki se je tega lotil na tak način, s čimer Manchester United dokazuje, kako velik klub je.

Obrnili so se namreč na vse uradne fanklube po svetu in nas prosili za pomoč pri iskanju dobrodelnih organizacij v naših regijah, ki bi jim prav prišla pomoč. Nakazali jim bodo £500.

Mi v Klubu navijačev Manchester United FC Slovenija smo izbrali Botrstvo. Klub jim bo obljubljen denar nakazal v vsakem primeru.

V kolikor sami zberemo še kaj dodatnih sredstev, bo Manchester United le-ta izenačil in dodal k skupnemu znesku – do £500. Se pravi, lahko skupaj zberemo do £1.500!

Da nam bo lažje, nam bo klub poslal podpisan originalni dres enega* od igralcev! V fanklubu pa smo se odločili, da ga organiziramo dobrodelni srečelov zanj.

Pravila so enostavna:

  • – sodeluje lahko vsak, ne le člani fankluba,
  • – ena srečka stane 5€, komplet treh srečk pa 10 €,
  • – posameznik lahko po želji nakaže tudi višji znesek, a to ne poveča njegovih možnosti za zmago,
  • – nakup srečk se opravi z nakazilom na društveni bančni račun** ali osebno pri podpredsedniku društva Primožu Pangosu,
  • – o nakupu in/ali nakazilu nas obvestite na [email protected],
  • – fanklub bo 100% vseh zbranih sredstev predal Botrstvu.

Žreb bo 24.10.2020, pred tekmo Man Utd vs Chelsea v England pubu. Rezultati bodo objavljeni na naši spletni in Facebook strani, srečni prejemnik pa obveščen prek e-naslova.

Vse člane pozivamo, da se odzovete v največjem številu in obvestilo o akciji delite tudi med prijatelji.

*dres katerega igralca to bo, izdamo, takoj ko nam klub potrdi. Zavedati se morate, da so razmere v UK resne in da ima le minimlano število oseb dostop do trening centra v Carringtonu. A brez skrbi.

**Namen: vaš priimek in e-naslov

Referenca: karkoli, npr datum nakazila

SI56 2900 0005 3174 578
UniCredit Banka Slovenija d.d.

Klub navijačev Manchester United FC Slovenije
Mala ulica 8
1000 Ljubljana

Deli na: